NanaFarm…un loc în care visurile se împlinesc.

19 Oct. 2015

MonaD001

Un loc in care construiesti noi prietenii, in care te bucuri de un timp placut, respirand aer curat, intr-o atmosfera relaxanta si vesela.
Daca iti doresti sa inveti sa calaresti, sa comunici cu caii, sa ii intelegi si sa ii conduci in asa fel incat sa faceti o echipa grozava, atunci ai gasit locul potrivit. Aurel, Giani si Dragos sunt cei care te vor conduce pas cu pas pe drumul cunoasterii secretelor echitatiei.
Și cei trei au avut un vis si l-au împlinit prin aceasta ferma, spre bucuria lor si a tuturor celor care au fost vreodata aici…cu multa dragoste pentru cai, cu  respect pentru natura si cu multa daruire pentru cei care iubesc echitatia si vor sa-si consume pasiunea in manejul de la NanaFarm.

 

Daca iti va fi cumva teama de aceste fiinte patrupede Aurel, un cascador cu multă experiența și daruire in dresajul cailor, te va ajuta sa te relaxezi in sa si te va invata cu rabdare cum sa conduci un cal, cum sa comunici cu el si in scurt timp vei vedea cat de usor iti va fi.

 

Giani, un prieten mereu vesel si sufletist, dar și un instructor exigent, este gata oricând să-ți dezvaluie din experienta lui de o viata langa aceste fiinte minunate și să-ți arate cat de mult te poate schimba relatia cu un astfel de prieten patruped.

 

Dragos, un instructor tanar si entuziast, dornic de a duce și visul tau mai departe, iti va descoperi lucruri practice si te va insoti in descoperirea tainelor echitatiei, pentru a te simti cat mai confortabil in sa.

 

Când vei capata suficienta experiența în manej vei avea ocazia sa explorezi campiile și pădurile frumoase din jurul fermei, în mici excursii organizate.
Dupa orele de pas, trap sau galop, prietenii se strang în foisor și povestesc, glumesc și se simt bine, ca intr-o mare familie. Aleile fermei de la Nana au vazut multi oameni fericiti, veniti de departe de dragul cailor de aici, dar si al instructorilor, oameni speciali, parca nascuti pentru ceea ce fac.
Nanafarm te așteaptă și pe tine să faci cunoștința cu Liberta, Ioana, Iolanda, Arak și Ludovic, cei cinci cai blanzi care fac farmecul fermei, dar și cu Theresa – cel mai nou membru al familiei – o manzuta pe care o vei indragi negresit.

Dacă vrei sa povestim mai multe și să ne cunoaștem, te invitam la NanaFarm să-ți implinesti un vis minunat – visul in care cal si calaret devin un trup si-un suflet.


Go Back


… daca vă plac articolele noastre, le puteti “sherui” folsind link’urile de mai jos …

Puteti sa ne adresati orice fel de intrebare legata de cai, echitatie, sedinte foto, organizare de evenimente etc.

Pentru programarea orelor de echitatie, vă rugam sa ne contactați doar telefonic