//Code to paste for the Standard button

… Jurnalul de Călăreț …

Federatia Română de Turism Ecvestru ( FRTE )

Nana Farm Echitație este fondator al Federatiei Romane de Turism Ecvestru.

Impreuna cu alte centre membre am pus bazele programului de Formare in Calarie al FRTE, care este organizat in 2 cicluri si 6 etape, fiecarei etape corespunzandu-i cate o diploma.


“continuare”

Primul ciclu are 3 etape – Calareț de Bronz, Calaret de Argint si Calaret de Aur – si contine notiuni generale, teoretice si practice, despre calaria de agrement practicata in manej.

Cel de-al doilea ciclu are 3 etape – Cavaler de Bronz, Cavaler de Argint și Cavaler de Aur – si continua aprofundarea cunostintelor despre calaria de agrement practicata in manej si introduce notiuni despre calaria in natura.

Programul de Formare in Calarie al FRTE ia în calcul stadiile de dezvoltare ale calaretului incepand din copilarie, iar ritmul de progresare poate varia de la un calaret la altul, in functie de varsta si de frecventa cu care merge la calarie.

Pentru a putea deveni membru al FRTE, va rugam adresativa clubului NanaFarm Echitație pentru adeziunile de inscriere.


  • Conditionarea abonamentelor se face datorita dorintei de a minimaliza potentialele riscuri ale practicarii echitatiei în natura, promovata de către FRTE sub denumirea de “Călărie Responsabila”


Go Back


… daca vă plac articolele noastre, le puteti “sherui” folsind link’urile de mai jos …

Tagged: , ,

Puteti sa ne adresati orice fel de intrebare legata de cai, echitatie, sedinte foto, organizare de evenimente etc.

Pentru programarea orelor de echitatie, vă rugam sa ne contactați doar telefonic